top of page

Duo gearresteerd na uitgifte vals geld in winkels in Genk

Politie CARMA heeft afgelopen donderdag een 45-jarige man en een 40-jarige vrouw uit Genk kunnen oppakken. Beiden worden verdacht van uitgifte van vals geld.

De arrestatie kwam er nadat er op donderdag 25 oktober door enkele Genkse handelaren naar de politie werd gebeld omdat een klant met een vals biljet van 50 euro probeerde te betalen. De politie ging ter plaatse en nam het valse briefje van 50 euro in beslag. De verdachte was ondertussen niet meer aanwezig. Via de kentekenplaat van een auto kon men zijn identiteit achterhalen.

Nadat ze de gegevens van de persoon hadden verkregen hebben ze een huiszoeking uitgevoerd in de woning van de verdachte. Daar vond de politie geen vals geld, maar wel twee vuurwapens en pepperspray. De man was tijdens de huiszoeking niet aanwezig maar kwam zich even later zelf aanmelden bij het politiecommissariaat. De 45-jarige Genkenaar werd gearresteerd en verhoord. Uit verder onderzoek bleek dat ook zijn 40-jarige vriendin eerder vals geld had uitgegeven, waarop ook zij gearresteerd en verhoord werd.

Na de nodige ondervragingen werd het duo later op de avond opnieuw in vrijheid gesteld. Ze zullen zich later nog moeten verantwoorden.

Σχόλια

Βαθμολογήθηκε με 0 από 5 αστέρια.
Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες

Προσθέστε μια βαθμολογία
bottom of page