top of page

Epinona steunt 'Huis van het Kind' in Tongeren

Soroptimistclub Tongeren Epinona VZW heeft maandagavond een cheque van € 2.500 aan het “Huis van het Kind” geschonken en dat door de opbrengst van de paaseitjesverkoop enkele maanden geleden. Het pas opgerichtte 'Huis van het Kind', dat op 30 juni feestelijk wordt geopend, is een lokale informatie- en ontmoetingsplaats voor ouders. Het is een plaats die alles met of voor kinderen globaliseert zoals Kind & Gezin, de consultatiebureaus, de opvoedingswinkel, Instapje, De Schakelaar Tongeren en het sociaal huis De Semper.

Bron/Foto: © tongeren-vandaag

Met het project 'Huis van het kind' wil men ervoor zorgen dat het een warm huis zal worden voor alle kwetsbare kinderen en hun ouders en zorg op maat aanbieden aan iedereen. Dit kan men niet alleen en daarom zal men ook beroep doen op vrijwilligers. De stad Tongeren scoort hoog op het vlak van armoede, zodat hulp in dit verband meer dan welkom is.


Het bedrag van € 2.500 zal gebruikt worden voor de aanschaf van kinderboekjes  en pictogrammenboekjes voor anderstaligen en dit gedurende meerdere jaren.

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page