top of page

Fans en bekende Vlamingen nemen afscheid van Paul Severs

Het overlijden van charmezanger Paul Severs liet heel wat Vlamingen niet onberoerd. Dat bewezen heel wat fans die dinsdagmorgen de uitvaart bijwoonden in de tsjokvolle Sint-Martinusbasiliek in hartje Halle in Vlaams-Brabant en . Zo’n 600 genodigden woonden de plechtigheid bij. Nog eens 2.400 fans volgden de dienst op de schermen die buiten de kerk geplaatst werden.

Foto: © Maxime Petit

De fans konden terecht op het Possozplein - naast de kerk - waar de ceremonie op groot scherm uitgezonden werd. Tijdens de dienst, die 1u15 duurde, werden alleen maar liedjes gespeeld van Paul Severs zelf. Vijf mensen die een belangrijke rol speelden in zijn leven namen het woord.


Ook heel wat showbizzprominenten kwamen Paul Severs voor de dienst een laatste groet kwamen brengen. Onder hen Bart Herman, Dina Rodrigues, burgemeester van Oostende Bart Tommelein, Nicole & Hugo en Jan Wuytens.


Paul Severs overleed twee weken geleden aan de gevolgen van een hartaanval die hij een maand eerder opliep tijdens een fietstochtje. Hij werd 70 jaar.

  • Sport Fm Continu Facebook
  • Sport Fm Continu Twitter
  • Sport Fm Continu Instagram
sportfmcontinu
© All Rights Sport Fm Continu

© Sport Fm Continu 2016 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

bottom of page