top of page

Fijne Kerstdagen vanwege Sport Fm Continu

Kerstmis.... een periode waar we allemaal wel een beetje naar uitkijken. Kerstmis is altijd een goed gebaar, het is een tijd van houden van elkaar. Ook al was het afgelopen jaar eentje waar we weer opnieuw kennis maakten met een oorlog dichtbij. En velen angsten hebben doorstaan van wat als........ de oorlog nog meer dichterbij komt. Laat het volgende jaar nog wat beter gaan, en laat het vrede zijn overal.


Ook wij bij Sport Fm Continu wensen iedereen een goed kerstfeest, en wensen elke mens wereldwijd de vrijheid op ieders gezicht. Een mooie Kerst met lieve mensen om je heen. Mensen die van je houden om wie je bent, in wie je misschien een stukje van jezelf herkent. Laat merken dat je om die mensen geeft, dat je samen met hen iets moois beleeft.


Voel de warmte die dat alles brengen kan, geniet van de liefde tussen ouders, kinderen, vrouw en man. En vergeet niet om al de liefde die je hebt gekregen ook door te geven en je doet verlangen naar de vrede en dat we zo kunnen hopen op een veilig jaar met liefde en respect voor elkaar.


Fijne en Warme Kerstdagen vanwege iedereen bij Sport Fm Continu.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page