top of page

Filip D'Haeze: "Het ging al een tijdje niet goed met Paul Severs."

Een dag voor Paul Severs een hartaanval kreeg tijdens een fietstochtje had hij nog een optreden. Filip D'Haeze mocht de zanger toen aankondigen., maar de zanger laat nu in Dag Allemaal weten dat het al een tijd niet goed meer ging met Paul. En dan heeft hij niet over enkele maanden, maar een jaar of twee.

Foto: © ISOPIX / Bron: Dag Allemaal

Filip heeft hem zien veranderen van een kwieke vent naar iemand met weinig kracht, die het steeds moeilijker had om te bewegen. Ook de 11e maart was Paul Severs zichzelf niet meer. Je voelde volgens Filip toen al de onrust achter de schermen bij iedereen die daar aanwezig was.


Hij zei me ook eerlijk: ‘Filip, het lukt me niet meer om te zingen.’ Mijn hart brak, hij was ook zo verward in de kleedkamer. Hij stelde dezelfde vragen een paar keer opnieuw. Of hij zijn kleren daar nog enkele dagen mocht laten liggen, bijvoorbeeld. Hij was helemaal het noorden kwijt," zo liet D'haeze aan Dag Allemaal weten. "Weet je, Paul bleef altijd maar gaan, maar sinds zijn vrouw Paulette hem niet meer kon vergezellen, kreeg hij het moeilijk. Hij kropte die gevoelens op, maar dat heeft hem in korte tijd veel doen aftakelen."

bottom of page