top of page

Fris met regen en kans op winterse buien. Tijdens het weekend veel wind

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Woensdag zal het een pak frisser worden dan de vorige dagen. We krijgen een afwisseling van wolken en opklaringen. Er kunnen ook buien vallen die van tijd tot tijd winters kunnen zijn. Tijdens de dag halen we nog 5°C die dan tegen middernacht zullen zakken tot tegen het vriespunt. Donderdag zelf start nog zeer fris. Tegen de middag halen we maxima van 4 graden en dat zal zo voor de rest van de dag zijn. Het blijft wel de hele dag droog. Tijdens de nacht naar vrijdag zal er een regenzone over onze provincie schuiven en daaruit kan eerst smeltende sneeuw vallen die later in de nacht zal overgaan in regen.

Foto: © Unsplash

Vrijdag wordt een zeer gure dag met frisse maxima van 4°C en regelmatig buien die winters kunnen zijn. Zaterdag starten we met koud temperaturen. Vanaf de middaguren komt er eens strakke wind opzetten met snelheden tot 70km/u. Uitschieters tot 80km/u tijdens de avonduren zijn niet uitgesloten. Het zal dan ook zachter worden. We verwachten ook veel regen. Zondag krijgen we winterse buien of regen en zullen de maxima niet hoger dan 5 graden stijgen. Er zijn nog steeds rukwinden tot 60km/u.


Als we verder kijken dan zien we dan het vanaf volgende week maandag droger zal blijven. De maxima schommelen rond de 7°C en de minima rond 2°C.Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page