top of page

Frisse en gure week voor de boeg

Maandag wordt niet een dag om naar uit te kijken. We krijgen een kille dag met veel wind en buien. Tijdens de buien krijgen we windstoten die kunnen oplopen tot 100km/u. Door de kille westenwind halen we amper 12°C. Tijdens de nacht zakken deze terug naar 5 graden.


Foto: © Unsplash

Ook dinsdag krijgen we te maken met een gure wind en rukwinden tot 45km/u. We moeten steeds rekening houden met buien die gepaard kunnen gaan met hagel. Het wordt niet warmer dan 10 graden. Tijdens de nacht naar woensdag is lichte vorst niet uitgesloten. De dag zelf blijven de maxima hangen tussen de 9 en 11 graden. Ook tijdens de nacht naar donderdag is lichte vorst aan de grond niet uitgesloten.


Donderdag krijgen we nog eens een koude dag en dat door de westenwind. We zullen tevreden moeten zijn met maxima tussen de 10 en 12 graden. Tussen de buien door krijgen we ook eens de zon te zien.


Als we naar komend weekend gaan kijken dan zien we op vrijdag en zaterdag nog enkele buitjes maar ook de zon komt wel eens piepen. De maxima halen 11 graden. Vanaf zondag wordt het droger met maxima van 12 graden die naar het einde van volgende week oplopen naar een aangename 14 graden.

bottom of page