top of page

Frisse week. Paasweekend zachter en zonniger

Het ziet er naar uit dat we maandag een volledig droge dag krijgen. Met maxima tot 12 graden wordt het weer iets zachter tot de vorige dagen. Dinsdag boeken we zelfs nog een graadje winst en zal het tot tegen de avond droog blijven. Daarna gaat het lichtjes regenen.


Foto: © Unsplash

Woensdag eveneens maxima tot 12 graden. Op een buitje na zal het de hele dag droog blijven. Het wordt een beetje uitkijken naar donderdag. Dan zal het terug iets frisser gaan worden, maar ook natter en het zal harder gaan waaien.


Blikken we vooruit naar het verlengde Paasweekend, dan zien we op vrijdag nog maxima van 13 graden en een afwisseling van zon en wolken. Een buitje is niet uit te sluiten. Op zaterdag 30 maart halen we maxima van 17 graden. Het blijft de hele dag droog en de zon zal vaker schijnen. Paaszondag doen we er nog een graadje bij en halen we 18 graden. Het zal ook tot de avond droog blijven. Paasmaandag halen we nog 16 graden. We starten de dag droog maar vanaf de middag is de kans op een bui groter geworden.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page