top of page

Gedrogeerde bestuurder in Bilzen betrapt met koevoet in de wagen

Maandagochtend heeft de politie tijdens een controle van een auto van een 36-jarige Diepenbekenaar een koevoet gevonden. Omdat die werktuig kan worden gebruikt om in te breken, werd het in beslag genomen.

De man was eigenlijk toevallig voor een controle aan het station in Bilzen aan de kant gehaald. Toen hij een speekseltest had afgelegd bleek dat hij onlangs nog speed had gebruikt. De man moest zijn rijbewijs onmiddellijk voor 15 dagen inleveren. Van zowel de bestuurder als zijn passagier werden op het politiekantoor vingerafdrukken genomen. De bestuurder zal zich later voor de politierechter moeten verantwoorden.


Maandagochtend heeft ook nog een 28-jarige Nederlander heeft zijn rijbewijs moeten inleveren na een positieve speekseltest. De man had er blijkbaar een goede uitleg voor nadat hij positief testte op marihuana. Hij vertelde aan de politie dat hij in een coffeeshop in Maastricht werkte. Hij was onderweg van een feestje in Hasselt naar huis toen hij in de Maastrichterstraat in Mopertingen voor onverantwoord rijgedrag aan de kant werd gezet. De 20-er had wel geen alcohol gedronken. Ook hij moet zijn rijbewijs voor 15 dagen inleveren. Door een dokter werd een bloedproef afgenomen. De Nederlander zal nog voor de politierechter mogen verschijnen.

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page