top of page

Gure laatste dagen van de maand

We zijn vertrokken voor een periode met veel zon en frisse temperaturen. Zo starten we zondag de dag rond het vriespunt en tijdens de middag zullen deze naar 5 graden stijgen. Maar door de noordoostenwind zal het een pak frisser aanvoelen. Tijdens de nacht naar maandag zakken de minima naar -3 graden. Maandag blijft het droog en halen we 6 graden, maar net als zondag zal het veel frisser aanvoelen. Tijdens de nacht zakken de minima weer ver onder het vriespunt.


Foto: © Unsplash

Ook dinsdag krijgen we door de noordoostenwind te maken met een gure frisse dag. We krijgen de zon wel vaak te zien. Ook woensdag krijgen we de zon vaak te zien en zal het ondanks maxima van 9 graden een pak frisser aanvoelen. De nieuwe maand maart beginnen we droog en krijgen we vaak de zon te zien. Het gaat wel niet meer zo hard waaien waardoor het zachter zal aanvoelen dan de vorige dagen.


Ook de eerste dagen van maart blijven de minima rond het vriespunt hangen en krijgen we maxima rond 9 graden met brede opklaringen. Het blijft elke steeds zo goed als droog.

bottom of page