top of page

Gure start van de Paas vakantie

Zondagochtend kregen we te maken met ochtendgrijs. Vanaf de middaguren was er een afwisseling van zon en wolken. De maxima klimmen naar 13°C. Waar de zon minder door komt zal het 11 graden worden. Tijdens de nacht zakken de minima tot net onder het vriespunt. Maandagochtend trekt een regenzone over onze provincie en deze zal later op dag ook natte sneeuw bevatten. Tijdens de late namiddag krijgen we te maken met aprilse grillen met buien van korrehagel of natte sneeuw en tijdens die buien kunnen er donderslagen te horen zijn. De eerste dag van de nieuwe werkweek halen we amper 5 graden. Tijdens de nacht naar dinsdag kan er ook bij ons een wit laagje gevormd worden. Deze zal tijdens de ochtenduren snel verdwijnen.

Foto: © Unsplsh

Dinsdag krijgen we een gure dag met buien van korrelhagel of natte sneeuw en kans op enkele donderslagen. Met amper 6 graden zal het weer een frisse dag gaan worden. In de nacht naar woensdag gaat het vriezen en dat kan er voor zorgen dat we opnieuw wakker worden met een wit tapijtje. Ook woensdag krijgen we hetzelfde weerbeeld met buien van natte sneeuw, korrelhagel en kans op enkele donderslagen. Ook dan blijft het fris.


Donderdag starten we koud. Het blijft droog en er zijn brede opklaringen waardoor we opnieuw 10 graden kunnen halen. Als we verderop kijken naar de paasvakantie dan zien we dat volgend weekend droog zal verlopen met maxima van 11°C. Tijdens de tweede week, eigenlijk 3e week met de 'paaspauze' bijgerekend, krijgen we zo goed als droog weer met maxima tot 12°C.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page