top of page

Hasselt: Eindejaarsshoppen op 15, 16, 22 en 23 december

Ben je nog op zoek naar pakjes voor onder de kerstboom? Je kan ze in de Hasseltse binnenstad bij elkaar shoppen tijdens speciale koopweekends op 15-16 december en 22-23 december. De meeste winkels zullen op zondag tussen 11 en 18 uur geopend zijn. Ook tijdens weekdagen heten de handelaars je natuurlijk van harte welkom.

Tijdens deze dagen wil je natuurlijk heerlijk kunnen shoppen en dat kan je als je kortbij woont met de fiets of de bus doen. Woon je verder weg en kom je met de wagen, parkeer je auto dan op een gratis parking P+R Alverberg, P+R Hasselt-Zuid en P+R Kapermolen. Op elk van deze parkings vertrekt een gratis pendelbus die rechtstreeks naar het centrum rijdt. Deze shoppingbussen rijden om het kwartier, zijn helemaal gratis en brengen je na het shoppen ook weer vlot terug naar de parking. Zo vermijd je de verkeersdrukte in het centrum.

De pendelbussen rijden op 15-16 december én 22-23 december van 11 tot 18.30 uur, om de 15 minuten in beide richtingen. En dat helemaal gratis. De laatste terugrit naar de parking passeert afhankelijk van de verkeersdrukte tussen 18.30 en 18.45 uur aan de opstaphaltes in het centrum.

Er rijdt een shoppingpendel tussen:

P+R Alverberg - halte Havermarkt P+R Carpoolparking Hasselt-Zuid - halte Leopoldplein P+R Kapermolen - halte Dusartplein Gratis Hop on/Hop off

Op de kleine ring en in het centrum kan je je ook gemakkelijk verplaatsen door op de gratis bus te springen, zoveel en zo vaak je verkiest. Zij verbinden het station, de Grote Markt en alle haltes op de kleine ring. Deze bussen rijden uitzonderlijk ook op zondag. Op zaterdag (15, 22 en 29 december) van 9.30 tot 19 uur (om het kwartier). De laatste bus passeert afhankelijk van de verkeersdrukte tussen 18.45 en 19 uur. Op zondag (16, 23 en 30 december) van 12 tot 20 uur (om het kwartier). De laatste rit passeert afhankelijk van de verkeersdrukte tussen 19.45 en 20 uur.

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page