top of page

Hasselt in the Mood is terug

Goed nieuws hoor wie van jazzmuziek houdt. De jazzkroegentocht Hasselt in the Mood van weleer herleeft. De editie 2.0 is ontstaan uit de focusgroepen Retail, Horeca en Beleving en zal doorgaan op zaterdag 10 november. Dan kan je in meer dan 30 Hasseltse horecazaken genieten van jazzbands en -artiesten. Vanaf 19u tot en met 23u kan je genieten van een unieke en gezellige sfeer in de Hasseltse binnenstad.

Door dit evenement nieuw leven in te blazen zorgen Maxim Willems (Café Café), Arne van Coillie (vzw In the Mood) en Christiaan Kastrop (Centrummanager Stad Hasselt) voor een doorstart van dit succesvolle evenement. Maxim Willems trekt de kar vanuit de Horeca, Arne van Coillie zorgt voor de boekingen van live optredens en de vzw Centrummanagement is de lijm van de organisatie die zorgt voor een vlotte samenwerking tussen de verschillende groepen en de communicatie.

Door dat er deze editie 31 enthousiaste horecazaken deelnemen zal dit ook meteen één van de grootste zijn. Iedere deelnemende zaak pakt uit met een Live jazz ensemble. Een gevarieerde uitgaansagenda dus voor de liefhebbers en zeker niet te missen. Afspraak op zaterdag 10 november in Hasselt.

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page