top of page

Heb jij de feestinjectie van 200 euro al aangevraagd?

Sinds 1 juni en nog tot 1 december kunnen de erkende sociaal-culturele verenigingen én initiatiefnemers van straat- en buurtfeesten een feestinjectie tot 200 euro aanvragen bij de dienst Vrije Tijd.


Foto: © Unsplash

We sommen kort de belangrijkste voorwaarden op:

  1. • De activiteit vindt plaats tussen 1 juni en 31 december

  2. • Het gaat om een kleinschalige activiteit (ordegrootte 50-75 personen) van een Hoeseltse sociaal-culturele vereniging die aangesloten is bij de Cultuurraad of om een straat- of buurtfeest

  3. • De activiteit is besloten (niet openbaar), maar gaat anderzijds wel uit van ‘openheid’, d.w.z. een ganse straat, buurt, of vereniging zonder iemand uit te sluiten (dus geen samenzijn van ‘enkele’ buren, geen vriendenreünie, geen familie-of verjaardagsfeest, geen privéfeestjes voor de verenigingen of buurt,…)

  4. • De activiteit gaat door op het grondgebied van de gemeente Hoeselt

  5. • Per organisatie en per initiatief is slechts één kandidatuur ontvankelijk

  6. • De maximumtoelage per initiatief bedraagt 200 euro

  7. • Wie eerst komt, eerst maalt en dit zolang er budget beschikbaar is (tot 10.000 euro);

Meer info vind je op het aanvraagformulier dat je kan bekomen aan het vrijetijdsloket in Ter Kommen. De Cultuurdienst en Cultuurraad hopen zo de Hoeseltse verenigingen de nodige steun te bieden om een vlotte heropstart van hun werking mogelijk te maken. We wensen hen daarbij alvast alle succes toe en willen nog benadrukken dat het team van de vrijetijdsdiensten altijd voor hen paraat staat voor de nodige hulp en ondersteuning waar dat mogelijk is!


Vrije tijd in Hoeselt Europalaan 2 089 30 92 10 vrijetijd@hoeselt.be


Bron: Hoeselt Mag Gezien

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page