top of page

Heel wat inbraken in de regio

In Bilzen is zondagavond in een huis in de Maastrichterstraat ingebroken. De dieven konden een portefeuille buitmaken en ze gingen lopen. De inbraak gebeurde even voor tien uur ’s avonds. Nog in Bilzen werd in de Langstraat die avond het hele huis doorzocht. De dieven konden via een raam binnenkomen. Op het eerste zicht was er niets weg. In de Kleyaardstraat raakten dieven niet binnen in een huis.

In Tongeren zijn tijdens het voorbije weekend twee gauwdiefstallen gepleegd in de Via Julianus. De dader stal de portefeuille van klanten. Hij wist zelfs met één van de bankkaarten geld te gaan afhalen aan een automaat. De politie waarschuwt voor gauwdieven nu de drukke eindejaarsperiode aanbreekt.


Dieven hebben een deur opengebroken van een huis in de Zolderse Kiezel in Hasselt. Er werd elektronisch materiaal gestolen.


Tot slot zijn we in Riemst beland. Bij een bedrijf in de Reeckstraat hebben inbrekers geld gestolen. De diefstal gebeurde afgelopen weekend maar werd pas maandagmorgen rond 7 uur ontdekt. In Boostveld was er ook een diefstal bij een bedrijf. Daar werd ingebroken in een voertuig. Een portefeuille werd gestolen. Nog op de Bilzersteenweg in Riemst bleef het bij een inbraakpoging.

bottom of page