top of page

Het blijft de hele week koud. Tijdens de nacht gaat het steeds vriezen

Dinsdag starten we koud. We krijgen wel regelmatig de zon te zien en de maxima stijgen naar 4 graden. Het gaat wel vlug afkoelen. Als de zon nog maar net onder is, dan kunnen de minima al snel naar -3°C zakken. Tijdens de nacht klaart het op en blijft het droog. Woensdag zal het in onze provincie droog blijven. Door dat de zon er door komt halen we maxima van 4 graden. Tijdens de nacht gaat het opnieuw vriezen en is een lokale sneeuwbui niet uitgesloten.

Foto: Unsplash

Voor donderdag kan het twee kanten uit gaan. Blijven de temperaturen rond de nul graden hangen dan kan het gaan sneeuwen. Wordt het iets warmer dan zal het bij smeltende sneeuw of regen blijven. Het wordt dat ook opletten voor gladheid op de weg. Vrijdag stijgen de maxima naar 5 graden en zal het de hele dag droog blijven. Ook tijdens het weekend gaat het lichtje vriezen en stijgen de maxima naar 4 graden. Het blijft droog.


Als we naar volgende week gaan kijken dan zien we minima die net onder het vriespunt gaan en maxima die zullen stijgen tot 5 of 6 graden. We krijgen brede opklaringen en het zal droog blijven.Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page