top of page

Het blijft nog even puffen en zweten! Zaterdag iets frisser

Donderdag krijgen we in Limburg opnieuw maxima die boven de 30 graden zullen stijgen. Het zal ook veel zwoeler aanvoelen dan de vorige dagen. Vanaf de avonduren is de kans op onweer groter. Die kunnen plaatselijk hevig zijn, maar het kan ook zijn dat ze ons volledig links laten liggen. Ook vrijdag halen we opnieuw maxima van 30°C en meer. Tijdens de nacht zakken de minima naar 16 graden.

Zaterdag zal het iets frisser worden dan andere dagen. De maxima stijgen naar 23° al is een 28 graden ook niet uit te sluiten. In de loop van de avond neem de kans op onweer opnieuw toe. Ook zondag weten we nog niet zo goed hoe warm het zal gaan worden. Komen er weinig wolken voor dan halen we nog vlotjes 25 graden, anders blijven de maxima steken op 20 graden.


Maandag krijgen we een afwisseling van zon en wolken met kans op regen of buien. We halen opnieuw 25 graden. Als we verderop gaan kijken dan zien we een dipje in de maxima en halen we nog net 21 a 22 graden om later deze maand weer op te lopen naar 25°C. De kans op buien is ook groter geworden.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page