top of page

Het wordt droger. Tijdens het weekend zonniger en lokaal tot 22°C

Woensdag krijgen we op een lokale bui na een zo goed als droge dag en vanaf de namiddag zal de zon er vaker doorkomen. Er staat wel nog een stevig windje en de maxima stijgen niet verder dan 16 graden. Ook donderdag zal het op een lokale bui na de hele dag droog blijven en komt er steeds meer ruimte voor de zon. Met 17°C wordt het ietsjes warmer dan de vorige dagen. Tijdens de nacht naar vrijdag gaat het flink afkoelen en dat kan tegen de ochtend voor lokale mistbanken zorgen.

Vrijdag wordt het met 19 graden nog wat warmer en krijgen we een afwisseling van zon en wolken. Zaterdag volgt opnieuw een droge dag met vanaf de middaguren veel ruimte voor de zon. Doordat de zon vaker schijnt halen we maxima van 20 graden. Lokaal kan het nog iets warmer worden. Zondag krijgen we eveneens een warme dag met temperaturen boven de 20°C. Het zal ook dan de hele dag droog blijven.


Als we vooruit kijken dan zien we dat het tot het eerste weekend van juni droog zal blijven met maximale waarden tot 24 graden.



bottom of page