top of page

Het wordt frisser en kans op winterse neerslag

Vrijdag starten we nog droog, maar vanaf de middaguren kan het lokaal gaan regenen. Pas tijdens de avond zal het overal in Limburg nat gaan worden. Het gaat ook harder waaien met rukwinden tot 60km/u. Tijdens de nacht naar zaterdag kan het flink gaan afkoelen en dat kan gevaarlijk zijn op een nat wegdek. Zaterdag blijft het zeer fris en halen we amper 4°C. De kans is groot dat we winterse neerslag over ons heen zullen krijgen. Als het tijdens de nacht naar zondag opklaart dan is de kans op een gevaarlijk nat wegdek groter geworden. Mocht het niet afkoelen dan kunnen er rukwinden tot 70km/u voorkomen.

Foto: © Unsplash

Zondagvoormiddag wordt het opletten voor rijm- en ijzelplekken. De maxima gaan niet hoger dan 3°C. Maandag start eveneens koud en ook overdag stijgen de maxima niet verder dan 4 graden. Een winterse bui is niet uitgesloten. Dinsdag wordt het zachter en krijgen we te maken met wolken en daaruit kan lichte regen vallen.


Als we verder gaan kijken dan zien we dat we de maand november eindigen met een afwisseling van zon en wolken en regelmatig een bui. Het blijft ook fris. Ook begin van de maand december krijgen we hetzelfde weerbeeld.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page