top of page

Het wordt koeler en winderig. Later ook regen.

Dinsdag krijgen we in Limburg temperaturen niet verder dan 16 graden zullen stijgen, al is dat nog steeds enkele graden te hoog voor deze tijd van het jaar. De wind gaan wel aanwakkeren tot 50km/u. Ook tijdens de nacht naar woensdag gaat het hard waaien. Woensdag zelf halen we 15°C en krijgen we de zon vaak te zien.

Foto: © Unsplash

Donderdag ziet het er al heel anders uit. We beginnen de dag nog droog, maar in de loop van de dag komt er vanuit het westen een regenzone onze provincie binnen en zal het overal goed nat gaan worden. Tijdens de buien kan is er ook kans op onweer. De wind haalt snelheden van 60km/u en de maxima stijgen niet hoger dan 14 graden. Ook vrijdag krijgen we te maken met hevige buien. Met 13 graden halen we voor het eerst normale waarden voor de maand november.


Zaterdag starten we nog droog, maar tegen de middag komt er alweer een regenzone onze kant uit. De maxima blijven op 13°C steken. Ook zondag krijgen we een zwaarbewolkt dag met regen en maxima van 14 graden. Als we naar de 2e week van november gaan kijken dan zien we een afwisseling van zon en wolken met af en toe een buitje. We starten de week dan nog met 15°C om tegen het einde van de week terug te zakken naar 12 graden.



bottom of page