top of page

HOESELT: Damiaanactie 2024

Elke dag krijgen kinderen te horen: ‘Je hebt lepra’. Vanaf dat moment kan het twee richtingen uitgaan: niemand zorgt voor je, de ziekte slaat ongenadig toe, je raakt geïsoleerd en verminkt voor het leven. Of je hebt geluk en wordt tijdig opgespoord door de mensen van Damiaanactie. Vanaf dan begint je nieuwe leven: je krijgt een behandeling en uiteindelijk genees je. Zodat je naar school kan blijven gaan en – waar Brendy zo van droomt – bijvoorbeeld een eigen zaak kan starten.

Foto: © damiaanactie.be

Om die tweede weg te bewandelen, hebben we u en alle andere vrijwilligers heel erg nodig. Om samen te blijven vechten tegen deze vreselijke ziekte. Om meisjes als Brendy een nieuw leven te geven. Het maakt de donateurs en vrijwilligers van Damiaanactie tot de beste ter wereld: ze blijven gaan.


Bent u ook volhardend en genereus? Doe dan met ons mee. Laten we samen met de patiënten en hun verzorgers strijden voor een lepra-vrije toekomst.


Blijf het beste van jezelf geven

  • Verkoop als vrijwilliger de iconische stiften van Damiaanactie tijdens het weekend van 26, 27 en 28 januari 2024. Heb je hulp nodig, contacteer dan Benjamin op vrijwilligers@damiaanactie.be of 02/422 59 13.

  • Koop als donateur zelf een pakketje stiften of doe een gift op het rekeningnummer BE05 0000 0000 7575, met als mededeling ‘ik doe mee’

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page