top of page

Hoeseltse chocolatier Ovidias ontwerp feestpraline met wijnkasteel van Genoelselderen

Het is een feestjaar voor de zaakvoerder en medewerkers van chocolatier Ovidias. De zaak bestaat immers 40 jaar. Reden genoeg voor Ovidias om een feestpraline te maken en op de markt te brengen. De praline kreeg de naam Chardonnay Sublime en is van Limburgse makelij. Het is een praline die tot stand kwam dankzij de samenwerking met de uitbaters van het wijnkasteel van Genoelselderen en de praline moet je zeker eens geproeft hebben want ze past perfect bij een glaasje bubbels.

Foto: © Mine Dalemans / Bron: hln

Samen hebben de uitbaters van beide zaken naar de perfecte smaak gezocht en zo kwamen ze tot een praline met de smaak van een chardonnay, wijn die op het domein van Genoels-Elderen geproduceerd wordt. Het resultaat is een roompraline die een huwelijk vormt tussen de Belgische chocolade van Ovidias en de frisse smaak van de chardonnaydruif van het wijnkasteel.


Volgens de ontwikkelaars van de feestpraline is deze niet enkel een smaakbom maar is ook de verpakking ervan uniek. Ze wordt in een feestelijk wijnkistje gepresenteerd. (zie foto)

bottom of page