top of page

Iedere Hoeselaar welkom op trouwfeest van de burgemeester

De burgemeester van Hoeselt stapt binnenkort in het huwelijksbootje en dat zullen de inwoners niet snel vergeten. In een groot hart staan ze afgebeeld op levensgrote affiches die burgemeester Werner Raskin (Open VLD) heeft laten plaatsen op alle invalswegen naar de gemeente. Hiermee wil hij elke inwoner laten weten dat hij eind deze maand met Carine voor de wet gaat trouwen. Iedere Hoeselaar is dan ook uitgenodigd op een groots volksfeest dat door zal gaan op zaterdag 2 juni.


© Mine Dalemans

Als extra reden voor het volksfeest en de uitnodiging mee het huwelijk te vieren, is dat hij geen geschenken vraagt. Hij vraagt wel vrijblijvend een kleine gift. Dat geld gaat integraal naar vzw Kleine prins, dat zich inzet voor kinderen met kanker. Naast de affiches zal iedere inwoner van Hoeselt ook een persoonlijke uitnodiging van de burgemeester in zijn brievenbus ontvangen. Het volksfeest moet een feest worden voor jong en oud. Zo is de inkom gratis inkom, krijgt iedereen twee gratis consumpties en mag iedereen proeven van de bruidstaart.


Ook muziekaal valt er heel wat te beleven met optredens van Sam Goris, Joe Hardy, Guy Roma, Doran, Thierry Engelborghs en Buurs. De band Domino zal zoals altijd de nodige ambiance brengen. Alles gaat door in WPC The Loft.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page