top of page

In het weekend tot 20 graden in Limburg

Bijgewerkt op: 19 mrt. 2019

Tijdens de nacht naar dinsdag blijft het droog. De temperatuur zakt tot om en bij het vriespunt, en laag boven de grond zal het op meerdere plaatsen gaan vriezen. Dinsdag zal het in heel Limburg de ganse dag droog blijven. De temperatuur loopt op van het vriespunt in de ochtend naar 11 tot lokaal 12°C in de namiddag.


Net als dinsdag wordt ook woensdag een rustige en droge dag. Het kan zijn dat er in ochtend wat ochtendgrijs voorkomt, maar daarna komt er ruimte voor brede opklaringen. Bij de start van de dag kan het een graadje vriezen, namiddag loopt de temperatuur op tot boven 10°C.


Donderdag maken we al kennis met de eerste zachte lentedag met een temperatuur van 16°C. Ook blijft het droog en zal de zon regelmatig schijnen. Mogelijk komen er in de ochtend eerst nog wel enkele mistbanken voor. Er staat immers weinig tot geen wind. Net als donderdag belooft ook vrijdag een heerlijke lentedag te worden. De temperatuur loopt op naar maximaal 17 of misschien wel 18°C.


In het weekend staat er alvast zacht lenteweer op het programma met maxima die zaterdag in de buurt van 18°C kunnen uitkomen. Op een terrasje kan dat in de zon 20°C en meer worden. Echt genieten dus. Zondag wordt het een pak frisser met nog maxima tot 13°c.

bottom of page