top of page

Inbraken en inbreuken in regio Hoeselt-Bilzen-Tongeren

Tijdens het verlengde Pinksterweekend van vrijdag 18 mei tot maandag 21 mei heeft de lokale politie van Bilzen-Hoeselt-Riemst 5 bestuurders betrapt met rijden onder invloed van alcohol of verdovende middelen. Vier rijbewijzen werden ingetrokken.


Later in de week op woensdag 23 mei haalde de politie van Bilzen in het centrum ook nog een automobilist naar de kant. Tijdens een controle bleek de 29-jarige man niet dronken, maar de jongen had wel op dinsdag cannabis gerookt en legde daardoor een positieve drugstest af. De man, die vijf maanden geleden al eens tegen de lamp liep voor rijden onder invloed van drugs, speelde zijn rijbewijs voor 15 dagen kwijt.


Ook raakte nog bekend dat in een huis aan de Hasseltsestraat in Bilzen maandagavond een inbraak werd vastgesteld. De bewoners kwamen terug van vakantie en ontdekken dat hun hele huis werd doorzocht. De daders raakten binnen via een openstaand raam. Ze stalen een laptop en een radio.


In de regio Tongeren is er dan weer ingebroken in een bestelwagen in de Vrerenstraat. De daders stalen de werktuigen. In de Bilzersteenweg in Tongeren hebben dieven proberen in een huis in te breken. Een elektronisch slot werd geforceerd.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page