top of page

Inbraken in Hoeselt, Bilzen, Tongeren en Riemst

Ondanks dat de politie dit weekend in gans Limburg op de baan was wegens snelheidscontroles, zijn er dit weekend heel wat inbraken in de regio geweest. Zo kwam zaterdag bij de politie van Bilzen een melding van een inbraak in een bedrijf binnen en dat in de Hasseltsestraat. Dieven waren geraakten via de voorzijde van het gebouw binnen. Er zijn elektronica en bouwmaterialen verdwenen.

Nog op zaterdag is op het Sint-Gertrudisplein in Beverst een inbraakpoging in een appartement vastgesteld. De daders kregen het raam gelukkig niet opengebroken en zijn zonder buit moeten vertrekken.


Vrijdag zijn in Hoeselt dieven via een raam aan de achterkant in een huis in de Bovenstraat binnengedrongen. Ze doorzochten de woning en maakten geld buit. Diezelfde dag kwam nog een melding bij de politie binnen. In de namiddag werd er tijdens een inbraak in een huis in Tongeren juwelen buitgemaakt.


In Riemst is vrijdagavond bij de politie een inbraak in een huis op de Maastrichtersteenweg gemeld. Het was een leegstaande woning maar de dieven hadden de koperen buizen van de nutsvoorzieningen gedemonteerd en meegenomen.

bottom of page