top of page

Kiwanis Tongeren Ambiorix schenkt 1000€ aan Huis Erika Thijs

Kiwanis Tongeren Ambiorix heeft zich weer van zijn beste kant laten zien. De vereniging schonk onlangs een cheque van 1.000 euro aan Huis Erika THIJS. Hiermee stak de serviceclub de vrijwilligers van dit inloophuis een financieel hart onder de riem en liet ze hen hun waardering voor deze lovenswaardige realisatie blijken.

In het Huis Erika Thijs kunnen kankerpatiënten, hun familie en vrienden terecht om te leren omgaan met hun situatie. Het is de bedoeling dat ze hiermee hun ziekte kunnen vergeten, erover kunnen praten, hun ziekte te dragen en hun situatie te leren plaatsen. De eerste stappen voor dit inloophuis werden gezet door Erika Thijs zelf en hiermee werd en wordt haar droom werkelijkheid.


Zo een project kost natuurlijk veel geld en gelukkig kan de vereniging voor de financiering van deze dienstverlening rekenen op de steun van onder andere Kiwanis Tongeren Ambiorix. Deze serviceclub laat op die manier graag de vrijwilligers en diegenen die op hen een beroep doen mee genieten van de opbrengsten van de kledingophaling die ze geregeld organiseert. Denk je bij jezelf van hier wil ik mijn steentje ook wel aan bijdragen, wel dat kan. Je kan dit doen als vrijwilliger, maar ook door kleren te schenken. De volgende kledingophaling vindt plaats in het weekeinde van 21 en 22 april.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page