top of page

Kookvaders Martenslinde maken gerechten van Sandra Bekkari

Enkele maanden geleden ontstond bij de Cultuurdienst in Bilzen een idee om iets met de gerechten van Sandra Bekkari te doen. Niet veel later kregen de Kookvaders van Martenslinde de vraag of er geen interesse was om een hapje gereed te maken uit een van de boeken van de kokkin. Uiteraard moest er niet lang worden nagedacht over dit mooie aanbod. Zo konden de mannen hun kookkunsten ook aan de buitenwereld tonen.


Dinsdag 20 maart was het zover. Zo waren de kookvaders uit Martenslinde uitgenodigd om op het einde van de lezing in De Kimpel hun kunsten te tonen aan het aanwezige publiek. De bezoekers waren uiteraard in hun nopjes en konden van al het lekkers proeven. De groetentortilla kreeg van heel wat aanwezigen een duim. Na afloop werd in het Theatercafé de stress weggewerkt en nagenoten van een heerlijke pint.


Volgend jaar vieren de kookvaders, opgestart in de schoot van de Gezinsbond, hun 40-jarig bestaan. Tijdens die afgelopen jaren trokken heel wat huisvaders uit Martenslinde en omgeving de keukenshort aan om zich te verdiepen in de kookpotkennis. Sinds enkele jaren is er ook een dameskookgroep opgericht. Zij komen samen de dag voor de heren op donderdag.


Heb je ook de kookmicrobe te pakken? Voor info kan men steeds terecht bij Gino Humblet. Je kan hem bereiken via 0477/905076.


Foto: © Gino Humblet

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page