top of page

LANAKEN: Doe mee met het onderzoek Burgerparticipatie

In de komende periode zullen we heel wat beleidskeuzes moeten maken. Als bestuur willen we je vaak betrekken bij onze beslissingsprocessen. Om dat goed te doen, moeten we weten hoe jij als inwoner tegenover burgerparticipatie staat. Daarom starten we met dit korte onderzoek zodat ook jij op een snelle en efficiënte manier je mening kan geven.


Foto: © destemvanl.be

Waarom een onderzoek?

Via de bevraging kan jij als inwoner in alle anonimiteit je mening kan geven. Op basis van dit onderzoek krijgen we een beter zicht op de behoeften van onze inwoner inzake burgerparticipatie en kunnen we het beleid om burgers te betrekken bij onze projecten en ons participatieplatform dat we daarvoor inzetten verbeteren.  Op die manier willen we onze manier van werken beter afstemmen op jouw noden en wensen en willen we onze inwoners meer en beter betrekken.


Hoe werkt het?

Surf naar www.destemvanl.be. Vul de vragenlijst in voor 14 januari 2024. Zo maak jij het verschil en werk je mee aan een beter Lanaken.


Resultaat?

Uiteraard doen we iets met de resultaten die hieruit komen. We engageren ons ze te gebruiken om onze aanpak als we burgerparticipatie opzetten te verbeteren en we zullen de resultaten van het onderzoek publiceren via onze kanalen.


 Aanpak

We werken voor dit onderzoek samen met onderzoeksbureau Indiville en veldwerkbureau Bpact. Zij staan garant voor ieders privacy en de kwaliteit van aanpak. Deelnemen is steeds anoniem.


Nog vragen?

Graag nog wat extra info? Kijk op www.destemvanl.be.


Bron: © lanaken.be

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page