top of page

Lanaken zoekt jobstudenten voor speelpleinwerking, Villa Kakelbont en 't Blommeke

Voor de Paasvakantie en zomervakantie van 2024 zijn wij op zoek naar een aantal dynamische studenten die onze diensten willen helpen bij de organisatie van de speelpleinwerking, kinderopvang Villa Kakelbont en kinderdagverblijf 't Blommeke.


Foto: © Unsplash

Voor de speelpleinwerking zijn we op zoek naar coördinators voor verschillende leeftijdsgroepen, een materiaalverantwoordelijke en een tienercoördinator/SWAP-begeleider, die zich gedurende de zomervakantie willen inzetten als jobstudent.


Voor de kinderopvang en het kinderdagverblijf zoeken we verschillende kinderbegeleid(st)ers die tijdens de Paas- en zomervakantie, samen met ons team, onze kleuters verzorgen en spelactiviteiten begeleiden tijdens de openingsuren van de kinderopvang (tussen 7u en 18u).


Ons aanbod

Naast een zéér goede verloning (± € 2.100 netto voor een voltijdse betrekking), bieden we je hopen vriendschap en plezier binnen onze werking! Met afwisselend werk, contact met leeftijdsgenoten en werkervaring. Een arbeidsovereenkomst voor jobstudenten, hetzij juli, hetzij augustus, hetzij de volledige Paasvakantie. Een combinatie tussen Paasvakantie-Zomervakantie is mogelijk, voor zover de wettelijke maxima niet overschreden worden.


Heb je interesse? Solliciteer voor 19 januari 2024.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page