top of page

Madonna op het Eurovisiesongfestival ?

Volgend de laatste geruchten zal Madonna tijdens het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv optreden. Sylvan Adams, de Canadese miljardair die o.a. de Giro d’Italia naar Israel haalde en de fietstocht heeft gefinancierd, zal eveneens de kosten voor het optreden van Madonna betalen. De Israëlische televisiezender zou niet in staat zijn om de gage van Madonna te betalen en dus wil de miljonair bijspringen. Eén miljoen dollar, dat is het bedrag dat de zangeres voor het optreden zou aanrekenen. De man ziet in het optreden een goede manier om Israël te promoten.

Foto: © Prphotos.com

In de afgelopen weken zijn er intensieve gesprekken geweest wat uiteindelijk resulteerde in een deal. Adams zal de volledige kosten voor het naar Israel halen van Madonna voor zijn rekening nemen. Volgens de nieuwssite Ynet worden de kosten geschat op $1 miljoen.


De Canadees Adams, die al jaren in Israël woont, doet al maanden heel wat moeite om het land in een positief daglicht te stellen. Hij richtte zelfs een fonds op om de wereld ‘het ware gelaat van Israël’ te tonen. Daarmee haalde hij vorig jaar bijvoorbeeld de Giro d’Italia naar Israël.

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
bottom of page