top of page

Maxi Jazz brengt Faithless-hits op ‘I Love the 90’s’

Het wordt weer uitkijken naar de maand april volgend jaar. Dan is er in de Hasseltse Ethias Arena een nieuwe editie van ‘I Love the 90’s – The party’. Deze gaat door op zaterdag 13 april 2019. Net als de voorbije jaren worden er opnieuw vele duizenden fans van de 90’s verwacht. Tijd om vanaf deze week elke vrijdag een nieuwe naam vrij te geven. De eerste die ze aankondigen is Faithless-frontman Maxi Jazz.

Foto /Bron: © I Love The 90's

Met hun mix van triphop, hiphop, pop, club en progressive trance domineerde Faithless in de jaren negentig de internationale hitlijsten. In ’95 was het meteen raak met hun debuutsingle, ‘Salva Mea’ (‘Save Me’), een nummer dat meer dan 1.000.000 keer werd verkocht. Met ‘Insomnia’ (’96) en ‘God Is a DJ’ (’98) werd hun hitstatus bevestigd en speelde de band op de grootste festivals (Rock Werchter, Main Stage) en in uitverkochte concertzalen, waaronder het Antwerps Sportpaleis.


Maxi Jazz stond al heel wat jaren op het verlanglijstje van de organisatie en nu is het hen eindelijk gelukt om hem naar Hasselt te halen. We zijn er alvast zeker van dat hij iedereen aan het dansen zal krijgen met zijn Faithless-hits uit de 90’s. Dat kan ook niet anders met zijn stomende beats en zijn doordringende, rauwe, donkere stem.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page