top of page

Meerdere mannen betrapt tijdens seksuele handelingen op parking aan de E313 in Diepenbeek

De politie van Limburg Regio Hoofdstad heeft naar aanleiding van meldingen van overlast en onzedig gedrag op de parking aan de E313 in Diepenbeek de afgelopen dagen grondige controles uitgevoerd. Er werden meerdere personen betrapt en er werden verschillende processen-verbaal opgesteld voor openbare zedenschennis.

Foto: © Koen Moreau

Zondagavond voerde de politie Limburg Regio Hoofdstad een anonieme controle uit op de parking aan de E313 in Diepenbeek. Daarbij werden er twee mannen op heterdaad betrapt tijdens het stellen van seksuele handelingen. Het gaat om een 38-jarige man uit Genk en een 29-jarige man uit Houthalen-Helchteren. Zij moeten zich later in hun politiezone verantwoorden. Tegen beide personen wordt een proces-verbaal voor het schenden van de openbare zeden opgesteld.


In de nacht van dinsdag op woensdag werden er opnieuw twee mannen betrapt op de parking van de E313 in Diepenbeek. Ditmaal ging het om een 31-jarige man uit Genk en een 37-jarige uit Hasselt. Ook zij kregen een proces-verbaal voor openbare zedenschennis. Zij zullen zich later nog moeten verantwoorden in de politiezone van hun woonplaats.


De politie Limburg Regio Hoofdstad zal ook in de toekomst op de parking controles uitvoeren.

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page