top of page

Muse komt naar Rock Werchter

Rock Werchter heeft vrijdag zijn vierde headliner bekendgemaakt. Het gaat om de Britse rockband Muse. Zij mogen het festival volgend jaar afsluiten. De band werd gevraagd omdat volgens de festivalorganisatie zij als meest genoemde groep op het verlanglijstje van de fans stond.

Na The Cure haalt Rock Werchter opnieuw een vaste klant binnen voor de editie van volgend jaar. Matt Bellamy en co zullen op zondag 29 juni 2019 het hoofdpodium van Rock Werchter afsluiten en er hun nieuwe album Simulation Theory voorstellen dat vanaf 9 november verkrijgbaar zal zijn. De heren zullen dus heel wat nieuwe muziek kunnen voorstellen. Het is al de achtste keer dat de band er zal optreden. Muse stond voor het eerst op Rock Werchter in 2000, hun vorige passage dateert van 2015.


Na P!nk (eerder al 2 keer op Werchter), Mumford & Sons (ook twee keer op Werchter geweest) en The Cure (zes keer) is Muse dus de vierde naam die de organisatie bekendmaakt voor de komende editie.


Rock Werchter vindt plaats van 27 tot 30 juni. De voorverkoop voor het festival begint op vrijdag 26 oktober om 9 uur. En bekend is dat Muse ook zal komen, zal je er zeer snel moeten bij zijn om een kaartje te hebben. Succes!!

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page