top of page

New Releases: NIeuwe single voor Kensington

Elke vrijdag ververst de muziekstreamingdienst Spotify de afspeellijst New Music Friday, met daarin een groot deel van de nieuwe singles die nationale en internationale artiesten uitbrengen. Wij bij Sport Fm Continu zetten een aantal opvallende releases op een rij.


De rapper komt voor het eerst sinds zijn vrijlating uit de Zweedse cel weer met nieuwe muziek. Babushka Boi zal op het nieuwe album van A$AP Rocky staan, waarvan nog niet bekend is wanneer het uitkomt.


De populaire Nederlandse band brengt in november hun nieuwe album uit. What Lies Ahead is hiervan de tweede single. Kensington schreef en werkte in het Canadese Vancouver aan het materiaal voor de opvolger van het album Control.


Jason Derulo samplet regelmatig bekende nummers in zijn hits en ook nu gebruikt hij weer een bekende melodie in zijn nieuwste lied. In Too Hot is een sample te horen van Murder She Wrote van Chaka Demus & Pliers. Het is de tweede single die Derulo dit jaar uitbrengt en zal waarschijnlijk op zijn nieuwe album, waarvan de releasedatum nog niet bekend is, staan.


In het nieuwste werk van de Nederlandse rapper zingt hij over het belang van spelen en de kracht van de fantasie. "Omdat 'gewoon lekker spelen' niet voor elk kind vanzelfsprekend is", zegt de rapper hierover op Facebook. Alle opbrengsten gaan naar de de organisatie Right to Play.


Het nummer Higher Love werd oorspronkelijk gezongen door de Britse zanger Steve Winwood. Whitney Houston maakte er in de jaren negentig een cover van, die nu is geremixt door de Noorse dj Kygo. De erfgenamen van de Amerikaanse zangeres, die zeven jaar geleden overleed, hebben uiteraard hun goedkeuring gegeven voor de release van het nummer.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page