top of page

Nieuwe singles voor Frans Bauer, OneRepublic, Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey


Hebben jullie het al gehoord? Voor het eerst sinds zestien jaar komt er weer een nieuwe Charlie's Angels film uit. Voor de twee films uit 2000 en 2003 verzorgden Destiny's Child en Pink de soundtrack. Bij een nieuwe film hoor ook een nieuwe soundtrack en daar hebben Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey samen voor gezorgd. Samen zingen de zangeressen het lied Don't Call Me Angel . De film zelf verschijnt op 14 november.

De Amerikaanse zangeres Halsey laat weten dat haar derde plaat 'Manic' pas in januari 2020 uit zal komen. De artieste, die we kennen van 'Without Me' en 'Closer' met The Chainsmokers, brengt wel al een nieuwe single uit. Deze krijgt als titel 'Graveyard' uit. Op het lied bezingt ze een relatie waarin ze alles voor haar partner doet.

Frans Bauer heeft ook een nieuwe single, namelijk 'De Bom'. Het is een gewaagde zet volgens de zanger uit Nederland. Het is eigenlijk een mengeling van schlager, pop en dance. Dat hij deze single uitbrengt, heeft hij vooral aan zijn zonen te danken. Zij hebben hem gepusht om zo een single te maken. Zijn nieuwe album 'Ik Heb Je Lief' volgt op 18 oktober.

OneRepublic heeft ook weer een nieuwe single op de wereld losgelaten. Vorige week verscheen Wanted en deze week brengt de band 'Somebody To Love' uit. De ballade heeft dezelfde stijl als de hits 'Apologize' en 'All The Right Moves'.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page