top of page

Nieuwe steekkaart met kerncijfers over elke Limburgse gemeente online

In het online platform "Limburg in cijfers" is vanaf nu ook een steekkaart met kerncijfers uit alle rubrieken beschikbaar. Een handig instrument om in te schatten hoe jouw stad of gemeente zich op tal van beleidsdomeinen positioneert ten opzichte van Limburg.

Foto: ©limburg.incijfers.be / Bron: limburg.be

In zo een steekkaart kun je voor elk geselecteerd kerncijfer in één oogopslag zien hoe je stad of gemeente scoort, vergeleken met de rest van Limburg. Via de pagina steekkaarten & rapporten kan je, naast vele andere steekkaarten en rapporten, de steekkaart met kerncijfers raadplegen. Selecteer op deze pagina bovenaan je eigen gemeente en klik op "steekkaart kerncijfers". De steekkaart wordt dan voor de gemeente van jouw keuze weergegeven in een nieuw tabblad. Via de downloadknop kan je de steekkaart als pdf downloaden naar je eigen pc of laptop.


Wil je kijken welke cijfers en statistieken er nog meer beschikbaar zijn in "Limburg in cijfers"? Dat kan via het online platform. Voor meer vragen kan je best een mailtje sturen naar dataenanalyse@limburg.be of neem contact op via 011 23 72 35.

bottom of page