top of page

Nieuwe toeristische brochure voor Bilzen

Binnenkort verschijnt de nieuwe toeristische brochure van Bilzen. Het is de bedoeling dat al het moois, lekkers, interessants en opwindends de stad te bieden heeft samen te bundelen.

In deze editie ligt de nadruk vooral op persoonlijke ervaringen en tips van stadsgenoten en bezoekers van buitenaf. Dat zorgt voor verrassende invalshoeken met oog voor ongewone details. Ook de foto’s van Bilzen die inwoners via sociale media deelden zullen in de brochure verschijnen. Vanaf eind maart zal de brochure gratis verkrijgbaar in het stadhuis op de Markt, maar ook in het onthaalcentrum in de Landcommanderij Alden Biesen.


Verder laat de stad weten dat de Toeristische Diensten van Bilzen en Tongeren samen deelnemen aan de Goed Gevoel Ladies Fair. Deze vind plaats van 23 t.e.m. 25 maart in Flanders Expo Gent. Hun retrobloemenstand verwijst zowel naar de antiekmarkt in Tongeren als naar het bloemenfestival Fleuramour in Alden Biesen. Met deze deelname wil de stad het uitgebreide aanbod in Bilzen voor vrouwen en kinderen in de verf te zetten.


foto: bilzen.be #bilzen #lokaalnieuws #nieuws


bottom of page