top of page

Nieuws uit de regio

In de Ida Van Boolenstraat in Munsterbilzen is een instrumentenpaneel uit een auto gestolen. De feiten werden maandagnamiddag vastgesteld. Dieven hebben bij een fruitboer in de Wanhofstraat in Rosmeer op een aardbeienveld allerlei materiaal gestolen. Zo zouden er sproeikoppen zijn verdwenen. De diefstal gebeurde in de nacht van zondag op maandag.


Sinds maandag 16 september kan er weer getennist worden in Bilzen. Ze kunnen dat doen in een gloednieuw tenniscomplex in de Zeepstraat. De tennissers uit Bilzen en omgeving hebben tien jaar lang moeten op een nieuwe Bilzense tennisclub . De tennisclub heeft een volledig nieuwe gebouw aan de Katteberg. Abonnees kunnen al een balletje gaan slaan, nieuwe leden moeten nog een week wachten. Zij mogen vanaf 25 september naar tennisclub Katteberg.In Diepenbeek hebben maandag rond 4 uur hebben dieven proberen in te breken in een huis op de Oude Baan. Ze kregen de deur niet geforceerd.


Elf Limburgse scholen hebben elk tot 15.000 euro subsidie gekregen om hun speelplaats te vergroenen en avontuurlijker te maken. In Diepenbeek heeft Gemeentelijke Vrije Basisschool Lutselus haar vergroende speelplaats bijna klaar.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page