top of page

Okay komt naar Hoeselt. Colruyt naar Bilzen

Een goed jaar geleden was het al eens naar voor gekomen, maar nu is het zeker. Supermarkt Okay komt naar Hoeselt. Het zal wel nog een tweetal weken duren vooraleer gestart kan worden met de bouw, want momenteel zijn werklui er nog bezig om het vorige gebouw af te breken. In februari 2019 zou de nieuwe winkel in Hoeselt moeten openen.

Twee weken nog en dan zal er effectief begonnen worden met de nieuwbouw van de Okay. Bij het gebouw zullen ook nog 3 appartementen horen. Het project zal ongeveer 1,4 miljoen euro kosten. Een kleine 900.00 euro gaat naar de nieuwe winkel, de overige 480.000 euro is voor de appartementen.


Colruyt Okay is een onderdeel van de Colruyt Groep en was al lang op zoek naar een goede locatie in Hoeselt en heeft die nu dus gevonden daar waar het vroegere AVEVE gevestigd was. "Okay is eigenlijk een grote dorpswinkel die thuishoort in een relatief kleine gemeenschap", aldus Patrick Desmet. "Klanten van de Okay komen bijna dagelijks winkelen en Hoeselt was nog een witte vlek, maar dat is nu voorbij".


Ondertussen is het wel nog niet duidelijk wat er met de Okay in Bilzen zal gebeuren. Wat wel zeker is, is dat er in de nabije toekomst een warenhuis van Colruyt naar Bilzen komt.

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page