top of page

Ook komende dagen zeer wisselvallig weer met veel regen

Bijgewerkt op: 24 mei

Maandag belooft een afwisselende dag te worden met perioden van zonneschijn, bewolking en enkele buien. De temperatuur zal stijgen tot een maximum van 18 tot 22°C, afhankelijk van hoeveel zon erdoor komt.

Foto: © Unsplash

Dinsdag belooft een onbestendige dag te worden, beginnend met een mix van zon en stapelwolken. Naarmate de middag vordert, kunnen we vanuit het oosten hevige buien verwachten, waarvan sommige mogelijk met onweer gepaard gaan. Tijdens de zonnige perioden kan de temperatuur oplopen tot ongeveer 23 à 24°C. 's Avonds en gedurende de nacht naar woensdag is er kans op aanzienlijke regionale regenval.


En zo blijven we maar door gaan want ook woensdag wordt het een afwisselende dag met perioden van regen of buien, afgewisseld door langere droge momenten. De temperatuur zal net onder de 20°C blijven. Ook op donderdag blijft het in Limburg niet de hele dag droog. Af en toe kan er een bui vallen, maar deze zijn meestal kortstondig. De zon zal zich echter vaker laten zien, wat de temperatuur ten goede komt. We verwachten maxima rond de 21°C.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page