top of page

Openluchtzwembad Kapermolen in Hasselt opent op 1 mei met WipeOut

De mooie maanden komen er weer aan, het wordt warmer en dat betekend dat we weer verlangen naar een openluchtzwembad. Op woensdag 1 mei wordt in Hasselt het buitenseizoen feestelijk geopend met een spetterend event: WipeOut! Bedoeling van het evenement is dat zowel jongeren als gezinnen met kinderen kunnen kennismaken met Kapermolen zwembad.


Zwemmers worden uitgedaagd om verschillende uitdagingen aan te gaan op het water. Zo is er een soort van springkastelenparcours dat ze moeten overwinnen, zonder in het water te tuimelen. Binnen kunnen deelnemers terecht voor onder andere beerpong en waterbasket. Om deze uitdagingen aan te gaan, vormen de deelnemers een team van twee of drie personen. Tussen 13 en 18 uur strijden ze om de negen uitdagingen tot een goed einde te brengen. De vaste zwemmers kunnen vanaf 1 mei ook terecht in het buitenbad.

Deelnemen aan de WipeOut doe je in een team van twee tot drie personen. Per persoon betaal je 10 euro. Hiervoor ontvang je een goodiebag en mag je een friet, een snack en een drankje consumeren in de Bermudas Beachbar.

Vrije zwemmers kunnen aan het gewone tarief van 3,5 euro of op vertoon van hun abonnement het zwembad betreden.

bottom of page