top of page

Paasmaandagwandeling in Spurk

Paasmaandag.. Dat betekend dat heel wat inwoners van Spurk hun wandelschoenen aantrekken. Zo is het een traditie geworden dat op de 2e Paasdag een wandeling voor de inwoners en de medewerkers van de jaarlijks augustuskermis is voorzien.


Dit jaar was het clubje wandelaars al aangegroeid tot 60 tal-wandelaars, en dat was meteen het hoogste aantal sinds de wandeling werd opgestart. Gelukkig was er de zon en werden de wandelaars omringd door veiligheidsmensen en was er een leuke pitsstop halfweg tijdens de wandeling in Meerheim voorzien. Een rijk gevulde tafel met paaseieren, snoepjes voor de kleinsten en opwarmertjes van allerhande slag voor groot en klein.


De Spurkse Burgemeester- Paashaas zag dat alles goed zat en beloonde de wandelaars dan ook met een lekker ontbijt. Bij aankomst aan het Buurthuis stonden de tafels gedekt voor spek en eieren. Het geheel was volledig gratis dankzij het Comité Spurk. Bijna 90 hongerigen genoten van deze lekkere ondersteuning. Met een drankje en gezellige muziek verlieten de laatsten laat in de avond het Buurthuis. Het is nu al zeker dat Paasmaandag 2019 een nieuwe editie zal doorgaan.


Foto: © Jos Roofthooft

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page