top of page

Politie neemt auto van Tongenaar in beslag tijdens controle in Hoeselt

Vrijdagavond is tijdens een controle in Hoeselt de auto van een 30-jarige Tongenaar in beslag genomen. Het voertuig werd in beslag genomen omdat de bestuurder geen geldig rijbewijs kon voorleggen na een positieve drugstest.

De man was rond 22 uur met de gaspedaal wat te diep ingedrukt een politiecontrole tegemoet gereden. Hij dacht dat hij door een blokje om te rijden de agenten kon misleiden, maar dat was hem dus niet gelukt. De man werd alsnog aan de kant gezet. Uit een speekseltest bleek dat hij recent nog marihuana had gebruikt. Toen de agent achter zijn documenten vroeg, kon hij geen rijbewijs of identiteitskaart voorleggen. Bij verder nazicht van de wagen bleek ook nog eens dat de man 4 kleine blokjes hasj bij had. De gevonden drugs werden meteen in beslag genomen.


De 30-jarige Tongenaar moest uiteindelijk mee naar het commissariaat van Bilzen. Daar werden vingerafdrukken en foto’s genomen. Ook werd een bloedproef uitgevoerd. De eigenaar van de auto kan pas terug over zijn voertuig beschikken als hij zijn geldig rijbewijs kan voorleggen.

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page