top of page

Politie ontdekt heroïne in onderbroek tijdens controle in Riemst

Dinsdagnamiddag heeft de politie van de zone Bilzen-Hoeselt-Riemst op de Grenadiersweg in Kanne bij Riemst controles gehouden. Ze deden dat naar aanleiding van de zomer 2018 BOB-campagne.

Tijdens de controle kamen de agenten in contact met een bestuurder uit Heers. De man had geen alcohol gedronken, en ook zijn boorddocumenten bleken helemaal in orde. Maar het viel de agenten vooral op dat de man zich nogal vreemd gedroeg. Daarom werd hem een speekseltest opgelegd. Daaruit bleek dat hij pas cocaïne en heroïne gebruikt had. De man had voor de controle ook nog geprobeerd drugs te verstoppen in de bekleding van de middenconsole van zijn wagen. Maar omdat het voertuig grondig werd onderzocht hadden agenten 2,5 gram heroïne en bijna 1 gram cocaïne daar gevonden.

In het voertuig zat ook nog een 32-jarige passagier uit Borgloon. Ook bij hem vond de politie nog eens 2,5 gram heroïne die in zijn onderbroek verstopt waren. De mannen gingen over tot bekentenis en gaven toe dat ze de drugs net gekocht hadden in Maastricht.

Het rijbewijs van de bestuurder werd voor vijftien dagen ingetrokken. De drugs werden allemaal in beslag genomen.

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page