top of page

Popnieuws: De Romeo's op Tomorrowland / R. Kelly gearresteerd

Metallica richt zich op kinderen met ABC-boek

Metallica gaat het over een ander boeg gooien. De band gaat nu namelijk ook lesgeven: ze gaan meer bepaald een poging doen om kinderen het ABC bij te brengen. Ze gaan dat doen door een kinderboek ‘The ABCs of Metallica’ uit te brengen. Deze zal in november verschijnen en zal de geschiedenis van de Amerikaanse metalband vertellen en dat aan de hand van het alfabet. Het kinderboek zal vanaf 26 november verkrijgbaar zijn, net voor de eindejaarsperiode. Een deel van de opbrengst gaat naar All Within My Hands, de stichting waarmee Metallica zich inzet voor verschillende goede doelen.

Foto: © Twitter Metallica

De Romeo's brengen nieuwe dancesingle in primeur op Tomorrowland

De Romeo’s spelen deze zomer op Tomorrowland. Ze zullen er hun nieuwe single brengen en die zit helemaal in het dancethema. “Hiermee bereiken we de jeugd”, klinkt het. Op vrijdag 19 juli zullen De Romeo’s om 18u de sfeer in Moose Bar met enkele graden omhoog duwen en dat gaan ze doen met hun eigen nummer met een dancebeat. De bezoekers van Tomorrowland krijgen dus te maken met een primeur.


R. Kelly gearresteerd

Het is dan toch gebeurd. R. Kelly (52) is donderdagavond in Chicago opgepakt. De zanger is nu officieel aangeklaagd voor seksueel geweld en misbruik. De 13 aanklachten tegen hem bevatten onder andere mensenhandel voor seksuele doeleinden en kinderpornografie. R. Kelly wordt al langer in verband gebracht met seksueel misbruik. De zanger blijft nog steeds ontkennen.


Will Tura geniet op het podium

Will Tura speelde donderdag 11 juli, de Vlaamse Feestdag, de pannen van het dak met het Brussels Philharmonic in de Ancienne Belgique. De zanger trad op tijdens ‘Vlaanderen feest, Brussel danst’ op de Vlaamse feestdag. Het was uitkijken naar het optreden van Will Tura omdat de Koning van het Vlaamse lied de laatste jaren nog amper op een podium voor een groot publiek staat. Maar de zanger schrijft wel nog nummers. Zo componeerde hij de muziek voor de musical ’40-’45, een leuke afwisseling voor de zanger. Het was de eerste keer in zeven maanden dat de 78-jarige zanger nog eens optrad.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page