top of page

POPNIEUWS: Ed Sheeran lanceert 'Edchup' / Rihanna rijkste zangeres ter wereld

Ed Sheeran lanceert eigen ketchup: ‘Edchup’

Fans van Ed Sheeran gaan binnenkort iets nieuws aan hun verzameling kunnen toevoegen. De zanger heeft op zijn Instagram bekend gemaakt dat hij in samenwerking met Heinz een eigen ketchupfles genaamd ‘Edchup’ zal lanceren. Ed Sheeran heeft zijn liefde voor ketchup nooit onder stoelen of banken gestoken. Het Heinz-logo staat getatoeëerd op zijn arm en naar verluidt zou de Brit altijd een ketchupfles met zich meedragen. Heinz beweert dat de muzikant en zijn liefde voor hun saus verantwoordelijk is voor maar liefst een derde van hun Instagramactiviteit.

Foto : © Heinz / Instagram

Grootvader van Belle Perez overleden

Belle Perez heeft bekendgemaakt dat haar grootvader overleden is. De man was 96. "Ons lief opaatje is vredig ingeslapen... de godfather van onze familie, 96 jaar. Tot je laatste zucht heb je van het leven genoten, zelfs toen oma, je muse, de mooiste bloem uit je tuin zoals je altijd zelf zei, vorig jaar wegviel, heb je je nog sterk gehouden. Opgeven stond niet in je woordenboek. We zijn zo trots op jou, hoe jij je levenswijsheid hebt overgebracht op onze volgende generaties in de familie. Para siempre en nuestro corazón". Afgelopen zaterdag zijn de ouders van Belle Perez naar Spanje gevlogen en zij mistte zo het verjaardagsconcert van hun dochter.


Shakira voor de rechter wegens belastingsfraude

Shakira is op donderdag 6 juni voor de Spaanse rechter verschenen, omdat ze wordt verdacht van belastingfraude. Shakira wordt ervan verdacht zo'n 14,5 miljoen euro aan belasting te hebben ontdoken via belastingparadijzen. Er zijn zes aanklachten aan haar adres. De zaak werd eerst door de belastingdienst behandeld, maar nadat Shakira besloot niet te schikken, werd ze voor de rechter gedaagd. De rechter zal de komende weken een uitspraak doen.


Rihanna rijkste zangers ter wereld

Volgens het zakenblad Forbes is Rihanna de rijkste zangeres ter wereld. Met een geschat vermogen van 600 miljoen dollar (537 miljoen euro) zou ze meer geld op haar rekening hebben dan Madonna 570 miljoen dollar (510 miljoen euro) , Céline Dion 450 miljoen dollar (403 miljoen euro) en Beyoncé 400 miljoen dollar (358 miljoen euro).

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page