top of page

POPNIEUWS: Gers Pardoel op Pennenzakrock / Mel B wil seksspeeltjes op de markt brengen

Gers Pardoel op Pennenzakkenrock

De line up voor de 25e editie van Pennenzakkenrock 2019 op 27 juni is compleet. Met Gers Pardoel als headliner heeft de organisatie een grote klepper te pakken net als Gio Kemper en Regi. Pennenzakkenrock gaat op 27 juni door in het provinciaal Zilvermeer in Mol. Heel wat leerlingen zullen er dan aanwezig zijn om het einde van het schooljaar te vieren. Verder zijn er ook nog optredens van De KetnetBand, Coolkids en de cast van #LikeMe. Maar ook De Romeo’s komen naar Pennenzakkenrock. Op het andere podium kan je dansen op de beats van DJ F.R.A.N.K., maar ook DJ Partyslam, DJ WanMix, DJ Tom La Barraca en de winnaar van de dj-contest 2019 zullen de sfeer erin houden. DJ Fridch sluit het feest af. Alle info vind je via www.pennenzakkenrock.be.

Foto: © Pennenzakrock

Extra concert Ibe Wuyts

Het gaat snel met Ibe Wuyts, de winnaar van The Voice Van Vlaanderen. Het concert dat de zanger op maandag 28 oktober 2019 ook in de AB zou geven, was in sneltempo uitverkocht. Die avond staat Ibe in de AB Club. Om de fans tevreden te stellen is er besloten om een matinee-concert te geven? Dat concert gaat wel om 16 uur in de namiddag door. Tickets kan je bestellen via de website van de AB.


Mel B wil seksspeeltjes op de markt brengen

Nieuws van één van de Spice Girls. Mel B heeft namelijk plannen om haar eigen lijn met vibrators op de markt te brengen. Naast dat wil de zangeres ook een seksspeeltje op de markt brengen voor mannen. Het doet ons een beetje denken aan Gwyneth Paltrow die destijds een gouden dildo op de markt had losgelaten.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page