top of page

POPNIEUWS: Ibe op Rock Werchter / Jonas Brothers komen naar België

Ibe vervangt The Marcus King Band op Rock Werchter

The Marcus King Band komt niet naar Rock Werchter. De Amerikaanse band, die op zaterdag 29 juni als opener in KluB C zouden aantreden, laat in een bericht weten dat ze nood hebben aan een rustpauze. De geplande Europese concerten worden geannuleerd. De crew van Rock Werchter begon meteen een zoektocht naar een vervanger en zo hebben ze IBE op de lijst gezet. De 17-jarige jongen die vorige maand nog The Voice van Vlaanderen won zal uiteraard tevreden zijn. Het gaat ook goed met zijn debuutsingle ‘Table of Fools’ die zowat op alle radio's te horen is. IBE neemt de openingspot van The Marcus King Band in KluB C over en debuteert op zaterdag 29 juni op Rock Werchter.


Nederlandse cabaretière en presentatrice Martine Bijl (71) overleden

Martine Bijl is overleden. Dat gebeurd afgelopen donderdag maar het nieuws is vandaag pas bekendgemaakt. De Nederlandse cabaretière en presentatrice was ook in Vlaanderen heel bekend. Zo scoorde zij een hit met onder andere het "Limburgs Klaaglied". Samen met Simone Kleinsma, Robert Long en Robert Paul bracht zij in 1988 nog het nummer "Vanmorgen vloog ze nog uit". Bijl was in de jaren 70 en 80 één van de panelleden van het AVRO-programma Wie Van De Drie. In 2015 werd Bijl getroffen door een hersenbloeding, daar is ze afgelopen donderdag aan bezweken. Bijl was amper 71 jaar.


Jonas Brothers komen naar België

Volgend jaar, op zaterdag 8 februari, staan de Jonas Brothers in de Lotto Arena in Antwerpen! De ticketverkoop voor de langverwachte terugkeer naar België van het populaire trio start donderdag 6 juni om 10 uur. De Jonas Brothers kondigen via de sociale media het Europese luik aan van de ‘Happiness Begins Tour’ in 2020! Hun eerste Europese tour in bijna 10 jaar tijd. In 2019 zullen de drie broers Joe, Kevin en Nick eerst in het ganse Noord-Amerikaanse continent optreden, daarna komen ze naar Europa.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page