top of page

POPNIEUWS: Katy Perry gaat dit jaar nog trouwen / Madonna's videoclip voor 'God Control'

Stapt Katy Perry dit jaar nog in het huwelijksbootje?

Dat Katy Perry en Orlando Bloom verloofd zijn wisten we al langer. Maar een officiële trouwdatum is er nog niet geweest en toch zou volgens verschillende media het koppel nog dit jaar in het huwelijksbootje gaan stappen. Ze hebben zelfs al contact opgenomen met een weddingplanner zodat alles vlekkeloos zal verlopen. Perry en Bloom zouden dit jaar voor de tweede keer trouwen, hun eerste huwelijken liepen met een sisser af.


Madonna's nieuwste videoclip

Sinds woensdag kunnen we de clip van Madonna's nieuwe single ‘God Control’ bekijken. In de clip zijn expliciete beelden te zien van een schietpartij en dat is volgens haar een bewuste keuze. Ze doet dit om een statement te maken tegen het wapengeweld in de Verenigde Staten en de rest van de wereld. “This is your wake up call. Gun violence disproportionately affects children, teenagers and the marginalized in our communities. Honor the victims and demand GUN CONTROL. NOW. Volunteer, stand up, donate, reach out”, schreef Madonna op Twitter.Vader van Eminem overleden

Het zijn minder goede tijden voor Eminem. De 46-jarige artiest heeft zijn vader verloren. Hij stierf aan een hartaanval en werd amper 67 jaar. Eminem en zijn vader hadden al jaren geen contact meer met elkaar, ondanks de papa toch meermaals geprobeerd heeft om het goed te maken. De twee hadden altijd al een moeilijke relatie, Eminem had het blijkbaar moeilijk dat zijn vader hem en zijn moeder in de steek hadden gelaten.

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page